zondag 17 december 2017

Bohohoom, Merry Christmas!

Al jaren heb ik het voornemen om zelf decoratie te maken voor kerst, maar het komt er eigenlijk nooit van.
Maar dit jaar is het me gelukt! Op tijd...... ik heb zelfs nog een week over 😆
Toen ik weken geleden deze leuke mdf boom van Craft Emotions voorbij zag komen, wilde ik daar gelijk mee aan de slag. Nu vind ik mdf altijd heel leuk, maar meestal heb ik totaal geen idee wat ik er mee wil. Deze keer wist ik het echter meteen.
De afgelopen weken lag de boom steeds in delen door zo ongeveer de gehele huiskamer. Er was steeds wel iets dat moest drogen en ik had ook steeds maar weinig tijd om er mee door te gaan.

Ik heb de boom eerst in de gesso gezet en daarna geverfd met Chalky verf van Viva Decor. Achteraf gezien was die gesso misschien niet nodig geweest, maar beter het zekere voor het onzekere nemen he!
Met structuurpasta en een stencil heb ik de sneeuwsterren gemaakt en de plankjes heb ik beplakt met papier uit de Christmas Delivery lijn van Carta Bella.
Alle randjes heb ik afgewerkt met witte glitterfoamklei, want het heeft natuurlijk gesneeuwd op de kerstboom!

En dit is het resultaat! Ik ben er heel blij mee en het is eigenlijk precies zo geworden als ik had bedacht. Het is een mooie stevige boom, de glaasjes voor de kaarsjes die ik erop heb staan zijn toch wel wat zwaar, maar er is totaal geen gevaar voor omvallen.

Alvast fijne feestdagen voor iedereen en succes met alle voorbereidingen voor jullie kerstdiners!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten