woensdag 25 oktober 2017

Dat is lang geleden.....

Zo heej..... het is wel heel lang geleden dat ik een berichtje plaatste!
De vorige keer dat ik hier iets postte was ik druk in de afronding van het oude schooljaar (ik geef les in het MBO) en inmiddels hebben we de eerste vakantie in het nieuwe schooljaar alweer achter de rug!

Wat heb ik de afgelopen maanden dan gedaan?
Nou allereerst ben ik heerlijk 4,5 week op vakantie geweest in Frankrijk. Lekker tot rust gekomen en daar goed de tijd voor genomen, maar ja dat kan natuurlijk ook met schoolvakanties.
Het nieuwe schooljaar is opgestart, mijn kleine Jesse is naar de kleuterschool dus ik heb nu allebei mijn kinderen op school zitten...... en dat was voor mij het startsein om zelf ook weer naar school te gaan. Ik ben namelijk begonnen aan de docentenopleiding Nederlands! Een 4 jarige HBO studie, dus daar gaat momenteel heel veel tijd inzitten. Sterker nog, ik heb volgende week mijn eerste tentamens. 😨

Maar natuurlijk ben ik nog steeds creatief bezig. Ik zit nog in het DT van De Foamtastische Huiskamer en een paar weken geleden hebben we weer een succesvolle demodag gehad, waarvoor ik de producten van Viva Decor mocht demonstreren. Daar gaan jullie hier de komende weken wel wat van voorbij zien komen!

Ik ga vanaf nu weer actiever gebruik maken van mijn blog en hoop ook op nieuwe volgers!
Ik ga zo mijn eerste creatie maar weer eens plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten