maandag 27 februari 2017

Shaker card

Het is geen geheim dat ik echt dol ben op mijn Fuse. Dus ik heb weer lekker een shaker kaartje gemaakt. Kennen jullie de stempeltjes van C.C. Designs? Die zijn toch zo ontzettend schattig. Ik heb er dan ook al heel wat geadopteerd.
Het leuke is dat Tijn, mijn oudste ze ook zo leuk vind en het leuk vind om ze met zijn aquarelpotloden in te kleuren. Ze worden dus ook allemaal goed en vaak gebruikt!

Voor onderstaand kaartje heb ik ook de Misti gebruikt. Dat was best een prijzige aanschaf, maar ik ben er wel heel erg blij mee.
Ik heb hem nu gebruikt om de tekstjes precies in de cirkel te kunnen stempelen.
De Misti is ook fijn, omdat je bij een minder scherpe afdruk gewoon nog een keer op precies dezelfde plek kunt stempelen. Dat is me met een clearblok nog nooit gelukt.

Inmiddels zijn er veel verschillende stamping tools uitgebracht. Mocht je er een willen aanschaffen kijk dan even wat filmpjes op Youtube, waar de verschillen tussen de tools vrij goed worden uitgelegd.
Het voordeel voor de Misti voor mij is dat hij stabiel op de tafel ligt (door het foam aan de onderkant), dat er echt heel speling op het scharniertje zit, waardoor hij echt 100% accuraat stempelt en dat je je werk met magneetjes vast kunt leggen.

Hebben jullie ook een stamping tool?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten