dinsdag 14 februari 2017

Iets totaal anders

Ik vind het af en toe heerlijk om te kleuren! Ik kleur wel eens stempelafdrukjes om op een kaart te gebruiken, maar ik vind het ook leuk om gewoon in een kleurboek te kleuren. Ik ben dan ook heel blij met de kleurboeken voor volwassenen die je tegenwoordig overal ziet.
Een aantal jaren geleden waren wij in Frankrijk op vakantie en ik had voor mijn oudste (en toen nog enige) zoon wat kleurpotloodjes en een kleurboekje bij me. Uiteindelijk heb ik heel dat kleurboekje vol gekleurd en hebben we voor Tijn daar een nieuw kleurboekje moeten kopen omdat hij in tranen was dat hij ook wilde kleuren 😁.

Deze week heb ik logeerpotloden! Ik vind de Magic kleurpotloden van Koh-I-Noor heel gaaf, maar wist niet zeker of het ook daadwerkelijk wat voor me zou zijn.
Monique, de eigenaresse van de Foamtastische Huiskamer, was zo lief om ze aan me uit te lenen en daar ben ik nu heerlijk mee aan het oefenen.
Ze zijn echt heel leuk, want er zitten meerdere kleuren in 1 potlood. Met een blenderpotlood zorg je ervoor dat het dan weer mooi in elkaar overloopt. Echt heel tof!
Dus ik ben er eigenlijk wel uit hoor........ De logeerpotloodjes mogen terug zodat ik een nieuwe set kan adopteren 😍

1 opmerking:

  1. Haha...een heel herkenbaar verhaal.
    Fijn dat je de potloden eerst uit kon proberen. Dat maakt het wat makkelijker om een goede keus te maken!

    BeantwoordenVerwijderen