dinsdag 27 december 2016

Foamtastic Binding - PL pagina's

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met een ontzettend leuke opdracht voor De Foamtastische Huiskamer.
Het heeft alles te maken met de introductie van "Foamtastic Binding", een bindsysteem voor mini-albums, art journal, scrappagina's etc. Eigenlijk alles kun je daarmee inbinden.
Om dat systeem goed te kunnen introduceren is aan alle DT leden gevraagd om pagina's te maken voor in een album. Aan mij werd gevraagd om PL pagina's te maken.
De hoezen die ik kreeg toegestuurd waren op A5 formaat, de indeling moest ik daar zelf in maken. In het begin een hele uitdaging, tot ik besloot er maar gewoon aan te beginnen en toen ging het eigenlijk vanzelf.
Ik heb gebruik gemaakt van de papierlijn Dino Friends van Echo Park, echt wel mijn favoriete merk als het om papierlijnen gaat. De indeling in de hoezen heb ik zelf gemaakt, door eerst de kaartjes helemaal (dubbelzijdig) af te maken, ze dan in de hoes te stoppen en daarna eromheen te "fusen" met mijn fuse van We R Memory Keepers.
Ik vond het echt ontzettend leuk om te doen. Ik vond het formaat eerst best lastig, maar uiteindelijk is het me prima bevallen. Ik denk dat ik er binnenkort eens een albumpje mee ga maken!3 opmerkingen:

  1. Wauw...ziet er super gaaf uit, Linda!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuke gedaan en de fuse, ja, ik heb dat ding ook, van alles mee gebrobeerd al maar nog niks mee gemaakt hihi. Dat bindsysteem heb ik vroeger ook eens gehad, toen had je er papieren bij met gaatjes er in, een soort afgescheurde pagina zeg maar. Leuk dat er nu ook hezen voor zijn. succes met je album.

    BeantwoordenVerwijderen