maandag 20 juni 2016

Luchtballon

 Al een paar weken geleden ben ik een middag lang aan het spelen geweest met spray. Ik heb lekker veel achtergrondjes gemaakt en heb er nu één gebruikt voor onderstaand kaartje.
Voor de luchtballon heb ik de Stick 'n Color stickers van JEJE gebruikt.
De zwarte stickerrandjes kun je op iedere gewenste papiersoort plakken en vervolgens lekker kleuren. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en ik ben van plan om ze met de kinderen ook eens te gaan gebruiken (kleuren binnen de lijntjes wordt zo een heel stuk makkelijker!).
Vorige week heb ik van mijn "verjaardagsbuit" prachtige aquarelpotloden van Koh-i-Noor gekocht en die moesten natuurlijk gebruikt worden. Ik heb de ballon dus op aquarelpapier geplakt.
Omdat de achtergrond erg kleurig was wilde ik de wolkjes, ster en het hartje wit laten. Ik heb ze op het bijgeleverde glittersheet geplakt (daarop zou je met permanentmarkers ook nog kunnen kleuren, maar die heb ik überhaupt nog niet).
Het kaartje heb ik afgemaakt met een klein gestempels tekstje onderin.
Het kleuren met mijn nieuwe potloden smaakte absoluut naar meer.  En deze stickersets zijn wel ideaal om mee te oefenen en toch ook nog een leuk resultaat te krijgen!


4 opmerkingen: